Whole30 Třicetidenní restart, který vám přinese zdraví a svobodu v jídle - Melissa, Hartwigová (Jan Melvil Publishing, 2015)
V knize Jídlo na prvním místě, která se stala bestsellerem podle žebříčku New York Times, Hartwigovi objasnili vědecké pozadí svého přístupu k jídlu a výživě, který vychází z paleostravy, ale výrazně ji vylepšuje a také demýtizuje. Po nasbírání nepřeberného množství zkušeností čtenářů první knihy nyní přicházejí s knihou Whole30.
Keywords: Kuchařky