Jak na sítě Ovládněte čtyři principy úspěchu na sociálních sítích - Michelle, Losekoot (Jan Melvil Publishing, 2019)
Zaujmi - naslouchej - vyprávěj - vyhodnocuj. Čtyři principy, které musí ovládnout každý, kdo chce být na sociálních sítích úspěšný. Ať už hodlá vybudovat loajální komunitu, prosadit značku nebo zvýšit prodeje. Aplikace, trendy i uživatelé sítí se můžou měnit, ale principy zůstávají.
Keywords: Podnikání a management