Ohlédnutí... 75 let Lékařské fakulty UK v Plzni - Kilian, Jan (Karolinum, 2021)
Ohlédnutí... je pestrou mozaikou vzpomínek Jana Kiliana na léta strávená na Lékařské fakultě UK v Plzni, kde studoval i přes půl století vyučoval. A také na jeho sedmileté působení v jihočeské Bechyni. Publikace vychází u příležitosti 75. výročí založení Lékařské fakulty UK v Plzni.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy