Office 2010 podrobný průvodce - Pecinovský, Josef (Grada, 2011)
Další verze nejoblíbenějšího a nejpoužívanějšího kancelářského balíku programů je opět zde - a jako vždy přináší řadu podstatých změn a vylepšení. Bez této knihy se neobejdnou jak uživatelé předchozích verzí, kteří nechtějí být novou podobou zaskočeni, tak uživatelé, kteří se s balíkem MS Office setkávají poprvé. Nechcete-li se ztratit ve zcela změněném ovládání programů, v ohromné spoustě nových možností, vlastností a vzájemném provázání jednotlivých programů, pak jste si zvolili zcela správně. Tato kniha vás provede všemi programy od základní orientace po pokročilé funkce a vlastnosti. Tam, kde to bude možné, zmíní souvislosti s předchozími verzemi programových součástí Office pro snazší orientaci zkušenějších uživatelů, naučí vás pracovat a využívat vzájemné spolupráce programů a umožní vám rychle a bez zbytečných oklik či nadbytečné teorie stát se odborníky a pokročilými uživateli. Neváhejte a vrhněte se do toho.
Keywords: Kancelářské programy