Excel 2010 snadno a rychle - Král, Mojmír (Grada, 2010)
Nová verze nejoblíbenějšího tabulkového kalkulátoru - Excel 2010 - s sebou přináší celou řadu nových vlastností i celkovou změnu uživatelského ovládání. Nechcete-li se tedy ztratit ve všech novinkách, které s sebou tato verze přináší, chcete být "inn" a snadno a rychle zvládnout tento program, pak je pro vás tato kniha to pravé. Kniha vás seznámí s novým prostředím Excelu a provede vás od nejjednodušších úprav pracovního prostředí (listu, dokumentu, buňky) přes zadávání vzorců do buněk až po vytváření jednoduchých tabulek, jejich formátování a úpravy. Stranou nezůstanou ani možnosti prezentování dat v grafech a jejich vytištění. Program mohou používat začátečníci i profesionálové s dlouholetou praxí v oboru, kniha je však zaměřena spíše na začínající či středně pokročilé uživatele.
Keywords: Kancelářské programy