Theatre Theory Reader: Prague School Writings - Drozd (Karolinum, 2017)
Výbor Theatre Theory Reader: Prague Schools Writings představuje dosud nejucelenější a nejkomplexnější výbor studií divadelní teorie vycházejí z českého strukturalismu. Zahrnuje jak známé, tak některé poněkud opomíjené texty Jana Mukařovského, Jiřího Veltruského, Petra Bogatyreva, Jindřicha Honzla, Karla Brušáka a Miroslava Kouřila, doplněné krátkými eseji režisérů Jiřího Frejky a E. F. Buriana a nezbytným kontextovým doslovem.
Keywords: Literární věda