Kondiční trénink 207 cvičení s medicinbaly, expandery a aerobary - Krištofič, Jaroslav (Grada, 2007)
Publikace je zaměřená na kondiční trénink s využitím tří různých náčiní - medicinbalů, expanderů a aerobarů. Cvičení, která lze většinou provádět jak v tělocvičně, tak doma, nejsou určena pouze kondičně zdatným jedincům, zvládnou je všichni, protože úroveň zátěže je možné regulovat s ohledem na individuální dispozice a potřeby. Pohybovou monotónnost, která je charakteristická pro současný životní styl, je potřebné kompenzovat širším spektrem pohybových aktivit, a to jak u jedinců, jejichž problémy vznikají z nedostatku pohybu, tak u těch, kteří jsou pohybově hyperaktivní, ale jen v jedné specifické oblasti. V knize je uvedeno 207 účinných cvičení, která vás určitě osloví a stanou se inspirací pro váš trénink kondice.
Keywords: Fitness a kondice