Fyziologie gastrointestinálního traktu - Slavíková, Jana (Karolinum, 2025)
Učební text obsahuje přednášky z fyziologie trávicího traktu a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě v Plzni. Pro třetí vydání byl text aktualizován a doplněn o patofyziologické nebo klinické poznámky související s popisovaným tématem.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie