Připravujeme se ke zkoušce z českého jazyka pro účely udělování státního občanství ČR (úroveň B1) - Pečený, Pavel (Karolinum, 2023)
Publikace je určena všem zájemcům o zkoušku z českého jazyka pro účely udělování státního občanství ČR na úrovni B1, kterou pořádá Ústav jazykové a odborné přípravy Univerzity Karlovy (ÚJOP UK). Byla vytvořena nejen pro vyučující, kteří chtějí ke zkoušce připravovat své studenty, ale také pro kandidáty, kteří dané úrovně dosahují a s formátem zkoušky se chtějí seznámit sami. Uživateli jsou k dispozici jak konkrétní příklady jednotlivých úloh s návodem k jejich vypracování, tak metodická doporučení pro nácvik testovaných dovedností a ukázky psaní. Materiál obsahuje celkem tři kompletní cvičné sady testů (včetně klíče a nahrávek). Všechny přílohy k titulu najdete i v našem Archivu.
Keywords: Ostatní jazyky