Mít vše hotovo v praxi Cvičebnice produktivity bez stresu - David, Allen (Jan Melvil Publishing, 2021)
Jestli jste si mysleli, že metoda Mít vše hotovo (GTD) není pro vás, ale pro technologicky zdatné manažery, spletli jste se. Protože koho někdy nepřepadl pocit totálního zahlcení úkoly a požadavky? Péče o domácnost a rodinu, práce, škola, nevyřízené e-maily, nepořádek na stole, prošvihnuté termíny, zapomenuté nápady, únava, stres a boj s chaosem se týkají každého z nás. Naštěstí má David Allen řešení. Díky této cvičebnici nejen rychle pochopíte jeho pětikrokový systém produktivity, ale rovnou jej do svého života zavedete. Naučíte se v klidu a s rozvahou třídit své e-maily, úkoly i dlouhodobé projekty a také bez výčitek odložit to, čemu se věnovat nechcete. Co bude výsledkem? Čistá hlava, ve které je konečně opět prostor pro vaše jedinečné nápady. A až vás napadnou, hned budete vědět, kam je uložit a jaký bude další krok k jejich realizaci. V této cvičebnici, určené začátečníkům i pokročilým, najdete: - Test, podle kterého zjistíte, kde jsou slabá místa vaší produktivity a sebeorganizace. - Všechny principy metody Mít vše hotovo a prostor pro vlastní poznámky k jejich osvojení. - Cvičení, se kterými si postupy snadno natrénujete. - Návod, jak vytřídit nejen elektronickou komunikaci, ale i tištěné dokumenty tak, abyste vše potřebné našli do jediné minuty. - Konečně cestu, jak zvládnout práci i život bez stresu.
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život