Nastavení mysli [2] Nová psychologie úspěchu aneb naučte se využít svůj potenciál - Carol, Dwecková (Jan Melvil Publishing, 2017)
Světoznámá psycholožka Carol Dwecková působící na Stanfordově univerzitě přišla po desetiletích bádání se skutečně převratnou myšlenkou - upozornila na moc, kterou má nastavení naší mysli. Dwecková je přesvědčená, že za úspěchem nestojí zdaleka pouze naše schopnosti a talent, ale také to, zda přistupujeme ke svým cílům s fixním nebo s růstovým nastavením mysli. Odhaluje, co všichni skvělí rodiče, učitelé, ředitelé firem a sportovci už vědí, a ukazuje, jak může jednoduchá myšlenka týkající se mozku napomoci lásce k učení a nezlomnosti, které jsou základem úspěchu ve všech oblastech života. Aktualizované vydání autorka doplnila o nové informace, které vyplynuly z jejího dalšího studia nastavení mysli nejen lidí, ale i organizací.
Keywords: Sebepoznání