Praga V3S historie, vojenská provedení, nástavby, modernizace - Neumann, Jan (Grada, 2007)
Nákladní automobil Praga V3S je nejznámější a nejdéle vyráběný užitkový automobil. Mezi uživateli si získal pověst nezničitelného dříče, který je provozně nenáročný, a přestože se u něj s přibývajícím věkem projevovaly i určité nedostatky, nedá na Pragu V3S řada provozovatelů a řidičů dodnes dopustit. Dokonce se tradovalo, že kam se nedostane Praga V3s, tam se nedostane ani tank. V publikaci se čtenář seznámí se základním provedením, ale i se všemi modernizacemi, kterými Praga V3S během výroby prošla.
Keywords: Retro