Přehled topografické anatomie - Kos, Jaroslav, a, kol (Karolinum, 2014)
Studium topografické anatomie má význam jako možnost provedení syntézy znalostí získaných při studiu soustavné anatomie. Dokonalé zvládnutí systematické anatomie je tedy předpokladem pro studium anatomie topografické. Topografická anatomie je pak rovněž dobrým opakováním při přípravách na dílčí zkoušky. Při dokumentaci byly použity původní schémata a řezy, které autoři navrhli, vypracovali a kreslili při výuce na tabuli. Jako pérovky je překreslili kreslíři lékařské fakulty v Plzni ss. V. Kacerovský a R. Smetanová.
Keywords: Teoretické obory