Windows Vista - Procházka, David (Grada, 2008)
Patříte-li mezi nové uživatele nejnovějšího operačního systému z dílny Microsoftu a nechcete se ztratit ve zcela novém uživatelském rozhraní a všech novinkách, které tento revoluční operační systém přináší, pak jistě využijete tuto drobnou knížečku, jež vás krok za krokem provede základními postupy práce, a to od instalace až po pokročilejší nastavení systému. Výklad je bohatě ilustrován a umožní vám snadno a rychle začít používat nejnovější Windows.
Keywords: Windows a další OS