PowerPoint 2007 podrobný průvodce - Bříza, Vladimír (Grada, 2007)
Ať už jste členem obchodního nebo marketingového týmu, technik či student, jistě se bez ohledu na svou profesi dostanete čas od času do situace, kdy budete potřebovat svým kolegům, nadřízeným či profesorům prezentovat výsledky své práce. A chcete-li ohromit zpracováním a provedením své dokonalé prezentace, pak Vám jistě přijde vhod pomocná ruka našeho jedinečného průvodce světem PowerPointu v jeho nejnovější verzi 2007. Neváhejte a využijte informací z knihy, jež je v tuto chvíli jediná na našem trhu.
Keywords: Kancelářské programy