První pomoc Pracovní sešit pro studenty SZŠ a zdravotnických lyceí - Kurucová, Andrea (Grada, 2008)
Výjimečná učební pomůcka - pracovní sešit obsahující informace k předmětu První pomoc. Rozvíjí samostatnost studenta v doplnění látky při výkladu učitele a při samostudiu.
Keywords: Ošetřovatelství - postupy, první pomoc; Ošetřovatelství a první pomoc