Poprvé ve fitness centru - Hojda, Martin (Grada, 2007)
Kniha s DVD o cvičení ve fitness centru je určena jak úplným začátečníkům, tak i pokročilejším cvičencům, kteří si chtějí rozšířit své znalosti. Jejím cílem je poskytnout dostatek informací, s jejichž pomocí budou čtenáři schopni začít samostatně a pravidelně cvičit. Najdou zde přesné popisy cviků podané srozumitelným a jednoduchým jazykem, doplněné o fotografie úvodní a konečné fáze pohybu. Na DVD je zachyceno provedení všech cviků v podobě videosekvencí pro lepší osvojení pohybových návyků při cvičení.
Keywords: Sporty