Otázky a odpovědi o porodu 2., aktualizované a doplněné vydání - Chmel, Roman (Grada, 2008)
Přední český odborník přináší všem budoucím maminkám nejnovější informace o porodu. Srozumitelně a přehledně poodkrývá roušku tajemství a oblíbenou formou otázek a odpovědí řeší základní dotazy. Pomáhá získat teoretické informace, které budou moci maminky i tatínkové s pomocí personálu porodnice prakticky aplikovat při porodu a následném pobytu na oddělení šestinedělí. Osvětluje průběhu porodu, včetně rozčlenění na jednotlivé porodní doby, a vyzdvihuje mimo jiné důležitost výběru porodnice, přítomnosti partnera apod. Kniha vychází z velmi úspěšného prvního vydání, je zcela aktualizována a doplněna o nové velmi zajímavé poznatky.
Keywords: Rady pro rodiče