Jak na ADHD Přestaňte bojovat se svým mozkem (raději spolupracujte) - Jessica, McCabe (Jan Melvil Publishing, 2025)
Máte problém udržet pozornost, často zapomínáte, nevydržíte být chvíli v klidu? Připadá vám, že se vaše mysl nikdy nezastaví? Možná to není vaše chyba. Možná je to prostě způsob, jakým váš mozek přirozeně funguje. ADHD, neboli porucha pozornosti s hyperaktivitou, svým nositelům sice přináší i výhody (bývají kreativní, zábavní a do nových projektů se vrhají s velkou energií), ale také mnoho praktických problémů. Dost o nich ví Jessica McCabe, kterou přivedly až na pokraj životního vyhoření. Jessica však svoje zkušenosti nakonec dokázala zúročit - při tvorbě populárního a oceňovaného YouTube kanálu, na kterém od roku 2015 šíří osvětu o ADHD. Moderní vědecké poznatky, vlastní know-how i bohaté zkušenosti svých sledujících nyní srozumitelnou a svěží formou shrnuje v knize, která je praktickým průvodcem i vřelou oporou pro každého, jehož mozek nepřetržitě jede na plné obrátky.
Keywords: Psychologie pro každého