Moderní porodnictví - Roztočil, Aleš (Grada, 2008)
Publikace prezentuje ucelený pohled na současné porodnictví. Obsahuje historické aspekty porodnictví zasazené do dobového kontextu, systematickou i topografickou anatomii ženských pohlavních orgánů, kompletní spektrum vyšetřovacích metod a kapitoly týkající se jak fyziologie, tak patologie, těhotenství porodu a šestinedělí.
Keywords: Gynekologie a porodnictví; Porodní asistence