Nové sny - Lilly, Lucas (Red, 2022)
Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji však ve Skalistých horách překvapí sněhová bouře a ona ve snaze vyhnout se obrovskému zvířeti na cestě havaruje. Naštěstí se objeví Noah, který ji zachrání a odveze tam, kam mířila. V malém městečku uprostřed Skalistých hor se chce Elara postavit na vlastní nohy a bojovat za svou budoucnost. Přitom se opět setkává s Noahem, jehož velkým snem je stát se astronautem. Osud tomu chtěl, aby se následně potkali v Hankově autodílně, kde se postupně sbližují, nebo to tak možná jen vypadá, protože Noah se snaží si i přes jejich vzájemné sympatie udržovat od Elary odstup. Elara neví, co si má myslet, dokud nezjistí, že jeho bývalá přítelkyně leží po autonehodě, kterou si Noah klade za vinu, v komátu v nemocnici...
Keywords: Romantika, romány pro ženy