Jezdecká akademie Tajný slib - Gina, Mayer (KING COOL, 2022)
DO SNOWFIELDU PŘIŠLA JEN KVŮLI ŠAMANOVI. A TEĎ SI S NÍM NESMÍ ANI VYJET! Zoe byla vždycky zvyklá na úspěch. Po svém dobrodružném útěku s černým hřebcem Šamanem byla přijata na Jezdeckou akademii ve Snowfieldu do třídy zaříkávačů koní. V divoké přírodě kanadských hor studují jezdectví jen ti nejlepší a ctižádostivá Zoe, která teprve začíná, najednou patří k těm nejslabším. Navíc dostala zákaz se Šamanem jezdit, protože je prý pořád nevypočitatelný a nebezpečný. Tomu se Zoe vzepře a jezdí se svým koněm tajně po lesích, bez sedla a uzdy. Když jí profesorka Ellen de Cesco slíbí, že z ní udělá špičkovou jezdkyni, která bude se Šamanem sklízet úspěchy na velkých závodech, Zoe slibu uvěří. Uvědomí si, jaké riziko tím podstupuje?
Keywords: Young Adult, New Adult