Až se zase usmíříme - Bianca, Iosivoni (Red, 2022)
Nesmí ho milovat, protože je její nevlastní bratr. A možná i ten, kdo zavinil smrt jejího otce. Když se Callie vrátí po delší době do rodného města, aby tam na přání sestry a nevlastní matky strávila léto, první, koho tam potká, je Keith. Zrovna ten Keith, který před sedmi lety nejspíš zavinil nehodu, při níž zahynul její otec. Keith, kterého už nikdy nechtěla potkat, ačkoli ho kdysi zbožňovala. Okamžitě se v ní znovu rozhoří dávná bolest a hněv. Ale i nebezpečné chvění v žaludku, ze kterého je naprosto zmatená. Protože Keith je nejen člověk, kterého nenávidí. Je i její nevlastní bratr... Callie minulost vytěsnila, nepostavila se jí po celých sedm let, v čemž nepomohla ani amnézie, kterou utrpěla při nehodě. Svým odmítavým postojem to neulehčuje ani sobě, ani ostatním. Vypořádá se s bolestí ze ztráty? S nenávistí? Bude se snažit najít pravdu a tím i cestu nejen zpátky k sobě, ale i ke Keithovi?
Keywords: Romantika, romány pro ženy