Lampy a plovoucí svíčky z parafínu - Kielbusová, Marie (Grada, 2007)
V dalším dílu z edice Šikovné ruce nalezneme skvělé a dosud nepublikované nápady využívající vynikající vlastnosti parafínu. Podrobné výrobní postupy doplněné mnoha fotografiemi vás lehce a snadno navedou k výrobě originální lampy nebo plovoucí svíčky. Podle konkrétního interiéru či exteriéru vybereme způsob dekorování, zdobit můžeme malováním, prořezáváním, nalepováním, vtlačením nejrůznějších přírodnin a předmětů se zajímavou strukturou do povrchu, ale i mnoha dalšími technikami, záleží jen na vaší fantazii.
Keywords: Výtvarné techniky