Ponořme se do HTML5 - Pilgrim, Mark (Edice CZ.NIC, 2015)
Nejnovější verze značkovacího jazyka HTML výrazně mění způsob vývoje webových aplikací. Pokud stále nic nevíte o nových funkcích HTML5, nyní je čas to zjistit. Tato kniha poskytuje ucelený pohled na HTML5 a jeho prvky a atributy. Dozvíte se mimo jiné, jak pomocí HTML5 vyvinout aplikace, které běží, i když je uživatel zrovna bez připojení, nebo jak zobrazit video přímo v prohlížeči, aniž byste se museli spoléhat na zásuvné moduly.
Keywords: Programování