1945: Léto běsů Dokumentární povídky z jara, léta a podzimu 1945 - Miloš, Doležal (Host, 2022)
Kapitulace je podepsána, šeříky voní. Je po válce, ale svět už nikdy nebude jako dřív.
Keywords: Česká současná beletrie