IPv6 - třetí vydání - Satrapa, Pavel (Edice CZ.NIC, 2011)
Původní vydání knihy Pavla Satrapy s názvem "IPv6" je už z roku 2002. Druhé vydání, které vyšlo v listopadu 2008, vznikalo unikátním způsobem - za pomoci všech, kteří k tomuto tématu mají co říci. Text Pavla Satrapy byl k dispozici ke stažení na těchto stránkách od konce září do 31. října 2008. Během této doby měli zájemci o problematiku "nového" internetového protokolu možnost text přímo zde komentovat a připomínkovat. Pavel Satrapa v první polovině listopadu roku 2011 komentáře zpracoval a nyní je k dispozici třetí vydání knihy.
Keywords: Internet, komunikace, sítě