Čurda z Hlíny Tři dokumentární povídky z protektorátu - Doležal, Miloš (Host, 2019)
Tři dokupovídky - živé a čtivé portréty Bohuslava Bušty, Oskara Felkla a především parašutisty Karla Čurdy.
Keywords: Česká současná beletrie