Java 7 učebnice objektové architektury pro začátečníky - Pecinovský, Rudolf (Grada, 2012)
Tato kniha je třetím vydáním populární učebnice programování, která je na našem trhu zcela ojedinělá. Na rozdíl od ostatních učebnic, které se soustředí na výuku syntaxe jazyka a práce s knihovnami, se tato kniha soustředí především na výklad architektonických konstrukcí.
Keywords: Programování