Pekelné léto - Kim, Faber (Vendeta, 2022)
Je léto a příšerné vedro. Juncker i po smrti otce zůstává v Sandstedu a nedaří se mu nejlépe. V parku je nalezeno tělo místního advokáta a Juncker se pustí do vyšetřování. Dozví se nejen to, že mrtvého znal, ale i několik nových informací o svém otci. Jeho žena Charlotte, investigativní novinářka, dostane anonymní tip, který naznačuje, že teroristickému útoku v Kodani, který zničil vánoční pohodu v Dánsku před půl rokem, se dalo zabránit. Charlotte zavětří dobrý příběh, obrátí se tedy na svého muže, jenž případ vyšetřoval. Juncker ví, co se tenkrát stalo, ale nechce ženě pomoci, protože má pocit, že by je to oba mohlo ohrozit. Nakonec novinářce začne s případem pomáhat Signe, Junckerova bývalá parťačka, která se vyšetřování také zúčastnila, ale na rozdíl od Junckera má pocit, že je potřeba pravdu odkrýt. Obě ženy začnou pátrat a dostanou se do dramatických situací.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery