Moje (tak trochu) fingovaná svatba - Penelope, Bloom (Red, 2022)
Vždy jsem měl jedno hlavní pravidlo náhodných známostí: mít v záloze únikový plán. Bez závazků. Bez vztahů. Šup sem, šup tam - a myslím to doslova. A to druhé, méně známé pravidlo? Ujistěte se, že onu náhodnou známost nezaměstnají jako koordinátorku vaší svatby. Jo. Je to dlouhý příběh. Svatba měla být fingovaná. Jediný háček spočíval v tom, že o tom nikdo neměl vědět. Ani ta koordinátorka. Ta si teď myslí, že jsem ten největší hajzl na světě. Myslí si, že jsem zamilovaný do ženy, kterou si mám údajně brát. Myslí si dost věcí, ale nezná pravdu. Nemá ani ponětí, že se do mě ona sama zamiluje. Stejně tak netuší, že tohle naše dostaveníčko nebylo tak bezvýznamné. Myslí si, že nejsem k mání, že si to nemůžeme zopakovat, protože je v mém životě někdo jiný. Nikdo jiný ale není. Je jen ona. A od té doby, co jsem se s ní poprvé vyspal, jsem tajně doufal, že bude jedinou ženou mého života.
Keywords: Romantika, romány pro ženy