Století na vlnách - Hejkalová, Markéta (Host, 2023)
Co by se stalo, kdyby finský generál potkal českou spisovatelku? Poutavý fiktivní příběh na pozadí skutečných česko-finských vztahů.
Keywords: Česká současná beletrie