Beton a hlína Rozhovory o šetrnosti a udržitelnosti ve městě - Hanišová, Viktorie (Host, 2021)
Klimatická krize se městům nevyhýbá. A lidé z měst se nevyhýbají výzvám klimatické krize.
Keywords: Literatura faktu; Sociologie