Vampyria Dvůr temnoty - Victor, Dixen (Fobos, 2022)
LŽI, SMRT A TEMNOTA NA DVOŘE VE VERSAILLES. Co kdyby Ludvík XIV. nezemřel v roce 1715? Co kdyby se Král Slunce stal Králem Temnoty? Z tohoto bodu vychází alternativní historie z geniální mysli Victora Dixena. Ten ve své nové sáze Vampyria rozehrává děsivý a dechberoucí příběh, z něhož běhá mráz po zádech, vsazený do přítmí Velkého století, které nechce zemřít.
Keywords: Horory