Neúrodný půlměsíc Reportáže o klimatické proměně Blízkého východu - Lenka, Hrabalová (Host, 2025)
Klimatická krize se projevuje všude. Nejvíce na místech, na něž běžně nemyslíme.
Keywords: Přírodní vědy