Netrapte se po rozvodu - Poupětová, Šárka (Grada, 2009)
Je smutnou pravdou, že rozvod v moderní době postihuje čím dál tím víc rodin. To, co bylo ještě před několika desítkami let společností vnímáno jako opovrženíhodné či přímo nemožné, je dnes čímsi běžným. Jakkoliv ale v tomto směru ubylo předsudků a přibylo možností, rozvodové řízení a život po rozvodu s sebou přináší mnohá úskalí. Jak se s tím vším vyrovnat? Jak "přežít rozvodd"? A co všechno můžeme v takovéto těžké životní situaci udělat pro to, aby naším rozhodnutím zbytečně netrpěly naše děti? Právě na tyto a obdobné otázky odpovídá kniha MUDr. Šárky Poupětové.
Keywords: Partnerské vztahy; Psychologie pro každého