Všechno, co jsme měli - Jennifer, Bright (Red, 2022)
Otevřená, optimistická, veselá - to je Kate. Dokud ji nevykolejí hluboce traumatizující událost. Jen jedno jediné ji drží nad vodou: její sen o vlastní kavárně. Když dostane šanci pronajmout si malý krámek v Londýně, vsadí vše na jednu kartu. Ale nepočítala při tom s Aidanem. Synovec majitelky chce prodejnu proměnit ve své knihkupectví. Aby si mohla splnit svůj sen, musí Kate s Aidanem spolupracovat. Během toho se k sobě dostávají nebezpečně blízko. Ale Kate si nemůže dovolit, aby někdo nahlédl pod její fasádu a objevil, že má duši roztříštěnou na tisíc kousků...Dojemný milostný román, který se vám dostane pod kůži.
Keywords: Romantika, romány pro ženy