Krok za krokem 1. třídou Rady pro učitele - Kreislová, Zdenka (Grada, 2008)
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou, poprvé dostanou vysvědčení a možná i poprvé prožijí radost z úspěchu. To vše s nimi prožívají i jejich učitelé.
Keywords: Pedagogika