Pečeme moučníky po celý rok - Filipová, Lea (Grada, 2007)
Jedinečná kuchařka, v níž autorka zúročuje své celoživotní zkušenosti při přípravě nejrůznějších druhů moučníků, pečiva a cukroví. Představuje 8 základních těst spolu s vyzkoušenými a osvědčenými recepty, různé "fíglee", které přináší dlouholetá praxe, zaměřuje se též na současné trendy ve výživě a na diety, používá nové přípravky dostupné na trhu k přípravě těst, dochucování a zdobení, nechybí ani recepty na náplně a polevy či správný návod na přípravu a zacházení se želatinou. Zvláštní důraz autorka pak klade u svých návodů na využití kuchyňských přístrojů a dalších výrobků, zpříjemňujících práci v kuchyni.
Keywords: Pohostinství