Ztracené dvojče - Sophie, Cleverly (Drobek, 2022)
Ivy, modlím se, abys tohle četla ty. A pokud to tak je, no, přepokládám, že jsi teď mým novým já...Když problémová Scarlet zmizí z Vraniborské internátní školy, Ivy, její nesmělé dvojče, je vyzvána, aby "nastoupila na její místo". Jakmile ale dorazí, dozví se, o co škole doopravdy jde - musí předstírat, že je Scarlet. Musí myslet jako Scarlet, chovat se jako Scarlet, stát se Scarlet. Ale co se stalo se skutečnou Scarlet? A proč se to škola snaží utajit? Naštěstí pro Ivy, její sestra nehodlá zmizet bez boje. Po celé škole nechala pečlivě schované stránky svého deníku a Ivy je teď musí najít. Zjistí, co se se Scarlet stalo. Musí to zjistit. Ve Vraniboru ji ale neustále sleduje hrůzu nahánějící slečna Lišková, která střeží svá tajemství a udělá cokoliv pro to, aby pravda zůstala navždy pohřbena...
Keywords: Dětská literatura