Dům - Bentley, Little (Fobos, 2022)
Do života pětice lidí z různých koutů Spojených států začnou znenadání vstupovat děsivé jevy. Dosud bezproblémovou existenci jim narušuje nepochopitelné chování jejich bližních, něčí návrat z mrtvých či setkání s podivnou, hrůzu nahánějící holčičkou a zvláštní panenkou. Všichni při konfrontaci s věcmi mezi nebem a zemí zjistí, že se v nich probouzejí vzpomínky na dětství. Na trauma, které bylo tak silné, že je vytěsnili, aby mohli normálně žít. Teď vše ožívá a před nimi začínají z mlh zapomnění vyvstávat i kontury záhadného, ponurého sídla. Ozvěny minulosti je ponoukají opustit svůj dosavadní život a vrátit se tam, odkud kdysi vzešli. Z temných chodeb a pokojů dávného dětství je volá hlas Domu. Aby zachránili sebe i své blízké, budou muset překonat obavy i neblahá tušení, zjistit, že nejsou sami, a postavit se svým nočním můrám, jinak je přízraky uvězní za dveřmi a mezi zdmi, zpoza nichž už definitivně není úniku. Román Dům se proslavil mimo jiné i tím, že ho za chůze zaujatě četl Stephen King, když ho v roce 1999 srazila a málem zabila dodávka řízená nepozorným řidičem.
Keywords: Horory