Žhavé léto - Świst, Pauli (Red, 2021)
Žhavé léto, rozehřáté pláže, šumění vln, chladivé kapky mořské vody, opálená těla, atmosféra relaxace... Zpočátku kradmé, ale pak čím dál smělejší pohledy, úsměvy... Zrychlený dech, letmé pohlazení, doteky rukou, polibky... Prázdninový románek, prázdninové dobrodružství, prázdninová vášeň. Příběhy plné touhy, které se odehrát mohly, mohou, anebo se dokonce opravdu odehrály. Nejpopulárnější a nejvíce oceňované polské autorky románů plných erotiky společně vytvořily provokativní knihu letních povídek. Zábavných, leckdy i romantických, ale vždycky naprosto odvázaných! Tyhle příběhy nepopisují pouze tělesné rozkoše, ale také hledání spřízněných duší a zápas o naplnění snů. Vždyť kdo z nás by nesnil o pravé a vášnivé lásce?
Keywords: Romantika, romány pro ženy