Hardware pro začátečníky průvodce nitrem počítače na první pokus - Šimková, Dagmar (Grada, 2007)
Nemusíte být ani začátečník v práci s počítačem, ani uživatel s pokročilými znalostmi software, aby vás na adresu hardware netrápila vyjádření vašeho okolí či tisku ve stylu: "kdo by to neznall" či "jak jistě vítee". Chcete-li se rychle a snadno zorientovat v problematice hardware a získat náhled do toho, jak vše v té tajemné skříni s názvem PC funguje, pak máte jedinečnou příležitost. Do rukou se vám dostává maličký průvodce, jenž vám snadno srozumitelnou a čitelnou formou za pomoci množství obrázků, fotografií a schémat umožní nahlédnout pod pokličku hardware, poznat souvislosti i vzájemné vztahy mezi jednotlivými částmi počítače. Překvapte své okolí svou znalostí počítačů i vy.
Keywords: Ostatní