Cvičení pro radost 4 týdny v pohybu - Krejčík, Václav (Grada, 2007)
Lehkost, energii a vitalitu nenajdete zadarmo na ulici. Je nutné přijmout určitá pravidla a prostředky, jejichž prostřednictvím budete výše jmenované charakteristiky plnohodnotného života schopni naplnit. Kniha s DVD přináší pohled na zdravý životní styl očima Václava Krejčíka - známého fitness trenéra a propagátora pohodového způsobu života. Můžete si s ním projít čtyřtýdenní časově nenáročný program, který vám nabídne pohybové aktivity, základní stravovací pravidla, náměty na péči o tělo a mysl a také podrobné cvičební programy na každý den v týdnu. Všechna cvičení ze třetího týdne programu si můžete zacvičit podle přiloženého DVD, na kterém navíc najdete rozcvičení a závěrečný strečink.
Keywords: Sporty