Outdoorový průvodce - Beskydy a Javorníky 30 tipů, kam na výlet - Turek, Jakub (Grada, 2007)
Lesnaté Beskydy jsou ekologicky čistou oblastí České republiky, která leží mimo ruch tradičních turistických center. Můžete se s námi vydat na průzkum krajiny mezi Lysou horou, Radhoštěm a Javorníkem, která je krásná po celý rok. Nabízejí se vám zde nejrůznější aktivity - procházky v malebných údolích, túry v horském prostředí, cyklistické výlety, lyžování na zasněžených svazích, výlety na běžkách po hřebenech, vodní turistika, skalní lezení, koupání, paragliding... Při vašem pobytu v tomto kraji se můžete nechat inspirovat dalším dílem netradičního outdoorového průvodce!
Keywords: Sporty