Outdoorový průvodce - Krkonoše 31 tipů, kam na výlet - Turek, Jakub (Grada, 2007)
Lákají vás zimní zasněžené nebo letní prosluněné kopce Krkonoš? Nejvíce ze svých krás odhalí všem sportovně založeným milovníkům našich nejvyšších hor, kteří neváhají nazout pohorky nebo běžky a vyrazí na hřebeny. Sednou si do lodě a splují Jizeru nebo Mumlavu. Zdolají na kole všechny kopce, sjedou na lyžích kdejakou sjezdovku nebo projedou každý snowpark. Všem, kteří se nebojí zapotit a zabojovat sami se sebou přinášíme více než 30 tipů na zajímavé aktivity, které jsou v publikaci podrobně popsány včetně doporučení vhodného vybavení. Atraktivita jednotlivých prostředí je ilustrována množstvím barevných fotografií.
Keywords: Sporty