Outdoorový průvodce - Český ráj 31 tipů, kam na výlet - Turek, Jakub (Grada, 2007)
Chráněná krajinná oblast Český ráj, geopark UNESCO, patří k tomu nejkrásnějšímu, co u nás můžete vidět. Navíc se zde můžete věnovat i nejrůznějším outdoorovým aktivitám - na své si přijdou všichni vyznavači cyklistiky, turistiky, divokých peřejí, bílé stopy, ale i milovníci hradů, zámků a zřícenin. Ty nejúžasnější zážitky má Český ráj připraven pro fandy skalního lezení a lezení na pískovcových skalách. Každý si zde určitě najde své oblíbené místo, kopec, řeku, skálu, kam se bude rád vracet. Vydejte se s námi do ráje!
Keywords: Sporty