Outdoorový průvodce - Křivoklátsko a Český kras 35 tipů, kam na výlet - Turek, Jakub (Grada, 2007)
Tento netradiční průvodce vás provede oblastí Křivoklátska a Českého krasu - dvěma významnými turistickými regiony v blízkém okolí hlavního města. Je určen především těm, kteří chtějí zdolávat skalní převisy, nahlédnout do tajemných zákoutí jeskyní, sjíždět peřeje zdejších řek a potoků, těm, pro které je zdejší zvlněná krajina výzvou a jsou rozhodnuti její vrcholy s chutí překonávat na kole či pěšky, i těm, kteří se rádi nechají inspirovat nápady na zajímavé výlety a chtějí dobít adrenalin prostřednictvím nejrůznějších outdoorových aktivit - například boulderingem na petrohradských kamenech, terénní jízdou na horském kole, dobrodružným hledáním trilobitů, jízdou slalomovou dráhou na kánoi či kajaku. Zjistíte, že dobrodružství se dá zažít na mnoha místech, jen je třeba zvolit si to správné - a s tím vám pomůže právě tato ojedinělá publikace, na jejíž další díly se už teď můžete těšit!
Keywords: Sporty