Outdoorový průvodce - Šumava a okolí 36 tipů, kam na výlet - Turek, Jakub (Grada, 2007)
Netradiční outdoorový průvodce vás provede krajem hlubokých lesů, rozsáhlých rašelinišť a stovek potůčků, které jsou zdrojem nejkrásnějších zlatonosných řek - Vltavy, Vydry a Otavy. Tato kniha určitě zaujme nejen všechny aktivní a sportovně založené zájemce o adrenalinové vyžití, ale i ty, kteří hledají inspiraci na dovolenou či jen na kratší víkendový pobyt v této oblasti.
Keywords: Sporty