Zapomenuté vozy Škoda - Tuček, Jan (Grada, 2007)
Publikace osloví především skalní fandy aut se značkou Škoda a představí prototypy a funkční vzorky z let 1960 až 1990. Je-li počet vyrobených vzorků měřítkem úspěšnosti, pak se v této knize setkáte povětšinou s vozy navýsost neúspěšnými. Některé vznikly v jediném exempláři, jiné v pár kusech a o sériové výrobě si mohly jen nechat zdát. Přesto bychom na ně neměli zapomenout. Nezaslouží si to pro pestrost technických řešení a hlavně kvůli lidem, kteří jim věnovali kus života. Tyto vozy totiž tvoří nedílnou součást historické paměti své značky.
Keywords: Automobily